Цената на доставката при поръчка на продукт от онлайн магазин Thermvia.bg е за сметка на купувача. Потребителят може да посочи адрес на доставка до дома или до офис на куриерска фирма (ЕКОНТ), като самата пратка се доставя в срок до 7 работни дни. Поръчки, направени в неработни дни (през уикенда) или след 15:00 ч в делнични дни се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени през официални празници, се обработват на първия работен ден от седмицата и се изпращат не по-късно от 7 дни от датата на получаването на поръчката. В случай, когато транспортните разходи са за сметка на клиента, същият си запазва правото да поиска различни условия за доставка в случай на нужда.

Поръчка на продукт

Thermvia.bg приема поръчки на продукти през сайта след като потребителят се е регистрирал като гост или с профил. Всяка получена поръчка следва обработване и изпращане от наш консултант след потвърждение от страна на потребителя по телефона, последвано от изпращане на продукта към Клиента с куриерска фирма.

В случай, че не получите обаждане на Thermvia.bg в рамките на 24 часа (изключвайки официални празници и почивни дни), моля, свържете се с представител на сайта Thermvia.bg на посочения телефонен номер: 089 945 1774

Натискайки ДОБАВИ В КОШНИЦА, потребителят добавя успешно желания продукт за покупка. Всеки следващ продукт може да бъде, разбира се, и премахван, както и да бъде променян по количество. Следващата стъпка е пристъпване към детайлите за потвърждение на направената поръчка. Потребителят може по всяко време да се върне обратно към пазаруването за добавяне на още продукти. Едва когато сте готови напълно с добавянето на продукти в пазарската си кошница, можете да пристъпите към финализиране на поръчката чрез натискане на бутона ПЛАЩАНЕ.

При необходимост от съдействие или при въпроси, моля, свържете се с представител на онлайн магазина Thermvia.bg по посочените начини и в работно време: телефон за връзка 089 945 1774089 654 3490

Начин на плащане

Заплащането на поръчки в онлайн магазина thermvia.bg се извършва при наложен платеж (в брой при получаване на продукта от представител на куриерската фирма)

Трудности при изпълнение на поръчката

Примери за извънредни ситуации, възпрепятстващи изпълнението на поръчката:

Възможно е забавяне при изпълнението на поръчката при погрешно изписани/посочени или непълни данни за доставка от страна на клиента като имена, адрес за доставка, телефон, пощенски код.

Thermvia.bg следва да уведоми клиента в случай, че поръчаният продукт вече е изчерпан чрез изпращане на имейл съобщение или чрез телефонно обаждане в най-кратък срок.