Свържи се с нас

 

ТЕЛЕФОНИ

ЛОКАЦИЯ

ж.к. Еленово 1,  ул.Свобода 1 вдясно от входа на ЗМК гр.Благоевград

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:00 ч. Събота: 10:00 – 14:30 ч.

ИНФОРМАЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Цената на доставката при поръчка на продукт от онлайн магазин Thermvia.bg е за сметка на купувача. Потребителят може да посочи адрес на доставка до дома или до офис на куриерска фирма (ЕКОНТ – СПИДИ), като самата пратка се доставя в срок до 5 работни дни. Поръчки, направени в неработни дни (през уикенда) или след 15:00 ч в делнични дни се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени през официални празници, се обработват на първия работен ден от седмицата и се изпращат не по-късно от 5 дни от датата на получаването на поръчката. В случай, когато транспортните разходи са за сметка на клиента, същият си запазва правото да поиска различни условия за доставка в случай на нужда.

Thermvia.bg приема поръчки на продукти през сайта след като потребителят се е регистрирал като гост или с профил. Всяка получена поръчка следва обработване и изпращане от наш консултант след потвърждение от страна на потребителя по телефона, последвано от изпращане на продукта към Клиента с куриерска фирма.

В случай, че не получите обаждане на Thermvia.bg в рамките на 24 часа (изключвайки официални празници и почивни дни), моля, свържете се с представител на сайта Thermvia.bg на посочения телефонен номер: 089 945 1774

Натискайки ДОБАВИ В КОШНИЦА, потребителят добавя успешно желания продукт за покупка. Всеки следващ продукт може да бъде, разбира се, и премахван, както и да бъде променян по количество. Следващата стъпка е пристъпване към детайлите за потвърждение на направената поръчка. Потребителят може по всяко време да се върне обратно към пазаруването за добавяне на още продукти. Едва когато сте готови напълно с добавянето на продукти в пазарската си кошница, можете да пристъпите към финализиране на поръчката чрез натискане на бутона ПЛАЩАНЕ.

При необходимост от съдействие или при въпроси, моля, свържете се с представител на онлайн магазина Thermvia.bg по посочените начини и в работно време: телефон за връзка 089 945 1774 / 089 654 3490

Примери за извънредни ситуации, възпрепятстващи изпълнението на поръчката:

Възможно е забавяне при изпълнението на поръчката при погрешно изписани/посочени или непълни данни за доставка от страна на клиента като имена, адрес за доставка, телефон, пощенски код.

Thermvia.bg следва да уведоми клиента в случай, че поръчаният продукт вече е изчерпан чрез изпращане на имейл съобщение или чрез телефонно обаждане в най-кратък срок.

Заплащането на поръчки в онлайн магазина Thermvia.bg се извършва при наложен платеж (в брой при получаване на продукта от представител на куриерската фирма)

При установено разминаване между поръчан и доставен продукт или в случай на неточности по вина на сайта, Thermvia.bg поема транспортните разходи по връщане и замяна на несъответстващия продукт. При невъзможност за доставка не по вина на сайта thermvia.bg, или когато потребителят (клиентът) не отговаря на обажданията на куриера/доставчика, или не се намира на посочения от него адрес, поръчката ще бъде върната обратно до последващо установяване на телефонна връзка с клиента.

Отказ от поръчка и връщане при следните условия

Потребителят може да върне закупения продукт в срок от 14 дни от датата на получаването му при следните условия:

  • Продуктът е с ненарушена цялост (запазена оригинална опаковка)
  • Няма установени следи от употреба и повреди
  • Наличие на оригинална фактура (документ, доказващ покупката на продукта от онлайн магазина thermvia.bg )
  • Разходите по връщане на продукта при отказ на клиента е за негова сметка.
  • Закупен продукт от сайта thermvia.bg може да бъде заменен с друг при необходимост или върнат, ако клиентът откаже замяна, в срок от 14 дни от датата на получаването му.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

КОНТАКТНА ФОРМА