Общите условия за ползване на сайта Thermvia.bg, описани по-долу, се явяват като вид правно споразумение с обвързваща сила между клиента и сайта Thermvia.bg спрямо продуктите, предлагани на същия сайт. При разглеждане, кликване върху отделните връзки, обекти или страници на сайта, потребителите приемат спазването на посочените условия за обслужване и ползване на сайта и онлайн магазин.

Данни на потребителя: поверителност

Thermvia.bg предприема необходимите мерки, гарантиращи защита на личните данни на потребителя съгласно закона като потребителят се съгласява, че Thermvia.bg има правото да обработва предоставените данни във връзка с ползването на услугите на сайта. За да бъде възможно изпълняването и обработването на заявените поръчки от страна на потребителя е необходимо същият да предостави следните лични данни:

  • Име и фамилия
  • Имейл
  • Телефон за връзка
  • Адрес за фактура и доставки
  • Пощенски код

Потребителят може също да коригира личната си информация от профила си. Данните, предоставени от същия при разглеждането на отделните страници, обекти или връзки на сайта, при регистрация или поръчка на продукт, се използват за връзка с потребителя в случая на възникнал проблем, при абонаменти за новини/промоции, и подобряване на качеството на обслужването на клиентите, обработване и изпълнение на заявената поръчка на продукт от сайта на Thermvia.bg.

Thermvia.bg гарантира, че предоставените лични данни от страна на потребителя няма да бъдат предоставяни под никаква форма или начин на други лица, както и да бъдат използвани за цели, различни от описаните по-горе.

Потребителите, абонирани за новини, имат възможността по всяко време да прекратят абонамента си за новини за продукт на сайта, като за целта е необходимо същите да кликват върху посочената връзка, намиращи се в дъното на всяка новина.

Потребителският профил може по всяко време да бъде премахнат от системата на сайта на Thermvia.bg, заедно с предоставените вътре данни при желание от страна на потребителя.

Поръчка на продукт

Thermvia.bg приема поръчки на продукти през сайта след като потребителят се е регистрирал като гост или с профил. Всяка получена поръчка следва обработване и изпращане от наш консултант след потвърждение от страна на потребителя по телефона, последвано от изпращане на продукта към Клиента с куриерска фирма.

В случай, че не получите обаждане на Thermvia.bg в рамките на 24 часа (изключвайки официални празници и почивни дни), моля, свържете се с представител на сайта Thermvia.bg на посочения телефонен номер: 089 945 1774

Натискайки ДОБАВИ В КОШНИЦА, потребителят добавя успешно желания продукт за покупка. Всеки следващ продукт може да бъде, разбира се, и премахван, както и да бъде променян по количество. Следващата стъпка е пристъпване към детайлите за потвърждение на направената поръчка. Потребителят може по всяко време да се върне обратно към пазаруването за добавяне на още продукти. Едва когато сте готови напълно с добавянето на продукти в пазарската си кошница, можете да пристъпите към финализиране на поръчката чрез натискане на бутона ПЛАЩАНЕ.

При необходимост от съдействие или при въпроси, моля, свържете се с представител на онлайн магазина Thermvia.bg по посочените начини и в работно време: телефон за връзка 089 945 1774089 654 3490

Рекламации и въпроси

При възникнали проблеми или въпроси, thermvia.bg насърчава клиентите си да позвънят на телефони 089 654 3490 или 089 945 1774 при необходимост от разрешаването на казуси.

Авторски права

Сайтът и онлайн магазин Thermvia.bg притежава авторски права върху софтуер, свои данни, лога, текстови материали и графики, всички от които са собственост на сайта и са защитени от закона за авторски права върху интелектуалната собственост. Възпроизвеждането на елемент или съдържание от сайта без писменото съгласие на онлайн магазина се приема като нарушение на интелектуалните права и се наказва съгласно Закона за защита на авторското право.

Контакти

Фирма: ИЗУАЛ-ОТ ООД

Адрес: ул.Свобода 1 вдясно от входа на ЗМК гр.Благоевград

Телефон за поръчки: 089 945 1774

Телефон за техн.информация : 089 654 3490

E-mail: thermvia@abv.bg

Facebook: https://www.facebook.com/thermvia 

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петък: 09:00 – 17:00 ч.
събота: 10:00 – 14:30 ч.
неделя: почивен ден